Πλεονεκτήματα των προϊόντων ProbioPro

 

Τα προβιοτικά προϊόντα ProbioPro είναι απαλλαγμένα από βλαβερές τοξικές ουσίες και επικίνδυνα αλλεργιογόνα. Καθαρίζουν τις επιφάνειες σε βάθος και βελτιώνουν τον εισπνεόμενο αέρα. Είναι ασφαλή για τα παιδιά, τα κατοικίδια και ιδιαιτέρως ευεργετικά για άτομα με αλλεργίες, ωφέλιμα για τον οργανισμό, το δέρμα, τα μάτια και τα μαλλιά,. Αφαιρούν τα ακάρεα σκόνης που επιβαρύνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και διατηρούν στόμα, δόντια και οδοντόβουρτσες καθαρά, απαλλαγμένα από μικρόβια και μολυσματικές ουσίες.
Καθαρίζοντας το χώρο στον οποίο ζείτε με προβιοτικά καθαριστικά ProbioPro είστε σίγουροι πως έχετε ένα υγιές και πραγματικά καθαρό περιβάλλον.

Ευεργετικά αποτελέσματα για τον Άνθρωπο

 

Τα προβιοτικά προϊόντα ProbioPro:

• Δρουν υποστηρικτικά στην υγεία του ανθρώπου διατηρώντας τη σωστή αναλογία καλών και κακών βακτηρίων στον οργανισμό και στον περιβάλλοντα χώρο

• Απομακρύνουν τους βλαβερούς - παθογόνους μικροοργανισμούς

• Προστατεύουν από μικρόβια, ιούς, υγρασία, μούχλα και μύκητες

• Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα που καταπολεμά αναρίθμητες παθήσεις π.χ. φλεγμονές, ουρολοιμώξεις, κολπίτιδες, μυκητιάσεις, μολύνσεις

• Προφυλλάσουν από αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα

• Ενισχύουν την υγεία του δέρματος (καταπολεμούν την ακμή, προφυλάσσουν από την ψωρίαση, έκζεμα και άλλες δερματικές παθήσεις)

• Φροντίζουν την υγεία των μαλλιών και της κεφαλής αναδομώντας την τρίχα (καταπολεμούν πιτυρίδα, ξηροδερμία, τριχόπτωση, λιπαρότητα, ψαλίδα)

• Τα καλλυντικά προσώπου και σώματος είναι τα μόνα που εισχωρούν στο βάθος του δέρματος επαναφέροντας το κολλαγόνο, το υαλουρονικό οξύ και όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την φυσιολογική λειτουργία των κυττάρων.

• Επιδρούν θετικά στο οικοσύστημα και τον πλανήτη

 

 

Οικολογικά οφέλη των προϊόντων ProbioPro

Φιλικά προς το περιβάλλον | Μη τοξικά | Μη γενετικά τροποποιημένα

 

Τα προϊόντα ProbioPro, παρασκευάζονται με την εφαρμογή της βιονανοτεχνολογίας που αναπτύχθηκε, την τελευταία δεκαετία σε Ευρώπη και Αμερική, με την συνεργασία κορυφαίων επιστημόνων, βιολόγων, μηχανικών και ερευνητικών εργαστηρίων.
Περιέχουν 100% φυσικά, δραστικά, συστατικά που έχουν ευεργετική επίδραση στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.
Λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες διατήρησης της ισορροπίας της μικροχλωρίδας στη φύση.
Απορρυπαίνουν το βλαβερό biofilm, σε αντίθεση με τα κλασικά καθαριστικά που το ενισχύουν.
Τα προβιοτικά προϊόντα ProbioPro εγγυώνται τη γρήγορη διάσπαση των συστατικών τους και συμβάλλουν ενεργά στη φυσική επεξεργασία των αστικών λυμάτων, διατηρώντας την αρμονική λειτουργία του οικοσυστήματος.

 

ICONopac10

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια του καταναλωτή όλα τα συστατικά των προϊόντων ProbioPro έχουν εξεταστεί εκτενώς, χρησιμοποιώντας αυστηρά τους κανονισμούς που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και άλλα Διεθνή Ινστιτούτα. Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται με αυστηρές διαδικασίες ISO και έλεγχο ποιότητας. Επίσης το δραστικό συστατικό των προϊόντων ProbioPro είναι τα προβιοτικά, τα οποία επιστημονικά αποδεδειγμένα είναι 100% ασφαλή και ευεργετικά για την υγεία.

.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η αποτελεσματικότητα όλων των προϊόντων μας έχει δοκιμαστεί εκτενώς σε εργαστήρια, πανεπιστήμια, ακαδημαϊκά ιδρύματα και άλλα ερευνητικά κέντρα. Πολλά αποτελέσματα κλινικών δοκιμών είναι διαθέσιμα σε εκθέσεις δοκιμών ή έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά.

"Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα της ProbioPro

και νιώστε τη δύναμη της φύσης στον χώρο σας"

 

ProbioPro Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας!
Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει τις απαραίτητες πληροφορίες (*)
captcha
Reload
© 2017. ProbioPro. All Rights Reserved. 3Lamda S.M.P.C.