Σχετικά με τα Προβιοτικά Καθαριστικά

probioproHifi...η Φυσική σας Προστασία!!

Είναι ευρέως γνωστό ότι τα προϊόντα καθαρισμού είναι επιβλαβή και επικίνδυνα τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον. Τα δυνατά καθαριστικά προϊόντα, ακόμη και εκείνα που ισχυρίζονται ότι είναι φιλικά προς το περιβάλλον, διαταράσσουν τη φυσική ισορροπία της μικροχλωρίδας (biofilm), δημιουργώντας ένα ανθυγιεινό περιβάλλον για την επιβίωση του ανθρώπου. Όσο πιο ισχυρά είναι τόσο περισσότερο ενισχύουν την ανθεκτικότητα των μικροβίων και αυξάνουν τον κίνδυνο λοιμώξεων και αλλεργιών. Περιέχουν επίσης πολλά χημικά συστατικά όπως αλουμίνιο ζιρκόνιο, χλωριούχα αλουμίνια (σε deospray) και parabens (σε λοσιόν σώματος και κρέμες),τα οποία μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ενοχλήσεις και ερεθισμούς ή ακόμα και να προωθήσουν την ανάπτυξη καρκίνου.

Τα προϊόντα ProbioPro, δημιουργούνται μέσω της βιο-νανο-τεχνολογίας που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες, βιολόγους, μηχανικούς και ερευνητικά εργαστήρια και χρησιμοποιείται για περισσότερο από 10 χρόνια σε Ευρώπη και Αμερική. Περιέχουν 100% φυσικά, δραστικά συστατικά που έχουν ευεργετική επίδραση στον άνθρωπο και στα ζώα. Μειώνουν αποτελεσματικά τον κίνδυνο αλλεργιών και λοιμώξεων. Οι εφαρμογές είναι πολλαπλές προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα αποδεδειγμένων λύσεων για την εμπορική, βιομηχανική και οικιακή χρήση.Τα προβιοτικά προϊόντα καθαρισμού ProbioPro είναι επαναστατικά! Ενώ διατηρούν εξαιρετική δύναμη καθαρισμού, είναι απαλά στο δέρμα ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς γάντια, μάσκες ή προστατευτικές ποδιές.

Η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων ProbioPro εξασφαλίζει την αποτελεσματική δράση τους για 3-5 ημέρες μετά την εφαρμογή, αφήνοντας πίσω τους μία επίστρωση από μικροσκοπικούς "εργαζόμενους" - τα προβιοτικά - να δουλεύουν για σας! Χρησιμοποιούνται σε νοσοκομεία, σχολεία, βιομηχανίες, γραφεία, οικίες σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Εκτός από την αποτελεσματικότητά τους τα προϊόντα είναι οικολογικά, οικονομικά, πλήρως ασφαλή και ευεργετικά για τον άνθρωπο, τα ζώα,το περιβάλλον. Τα προβιοτικά προϊόντα συνεργάζονται με τη φύση, δεν μάχονται εναντίον της.
Η αποτελεσματικότητά τους απλά θα σας καταπλήξει.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ

 

Ο καθαρισμός με προβιοτικά προϊόντα βελτιώνει τις συνθήκες υγιεινής διαβίωσης του ανθρώπου. Τα προβιοτικά δημιουργούν μια υγιή μικροχλωρίδα (biofilm) στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας, μειώνουν τα αλλεργιογόνα, ελαττώνουν τον κίνδυνο λοιμώξεων και εξαφανίζουν τις δυσάρεστες οσμές. Η ProbioPro, σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να καθαρίζετε εύκολα και αποτελεσματικά, με τον μέγιστο σεβασμό σε σας, τους αγαπημένους σας και τη φύση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

 

Η μη ισορροπημένη μικροχλωρίδα στο δέρμα μπορεί να είναι η αιτία πολλών διαφορετικών διαταραχών και κατ’ επέκταση ασθενειών, όπως μυκητιάσεις, ακμή και λοιμώξεις. Η καθημερινή χρήση των προϊόντων προσωπικής φροντίδας ProbioPro επαναφέρει την υγιή μικροχλωρίδα (biofilm), καθαρίζει σε βάθος τους πόρους και αναδομεί τα κύτταρα του δέρματος χάρη στα 100% φυσικά προβιοτικά που περιέχουν. Τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας ProbioPro είναι κατάλληλα για όλη την οικογένεια και φιλικά για τους τετράποδους φίλους μας.

 

 

ICONopac10

© 2017. ProbioPro. All Rights Reserved. 3Lamda S.M.P.C.