Μία λύση για κάθε πρόβλημα

Άλατα

Για την αποτελεσματική καταπολέμηση των αλάτων συνιστάται η χρήση του Salt Remover.

Αλλεργίες

Για να ανακουφιστείτε και να προστατευτείτε από αλλεργίες, ψεκάστε το Easy Breath στον αέρα γύρω σας και στο πρόσωπό σας. Για να μειώσετε τις αλλεργικές αντιδράσεις και για να επαναφέρετε τη χαμένη λάμψη και σφριγηλότητα στο δέρμα σας, χρησιμοποιήστε προβιοτικά καλλυντικά: Κρέμα Προσώπου Advanced Anti-Age Repair και Καθαριστικό Προσώπου Deep Face Cleanser, Προβιοτικό Αφρόλουτρο Body Wash για το σώμα, Foot Relief για τα πόδια και Προβιοτικό Κρεμοσάπουνο Hand Wash για τον καθαρισμόκαι την περιποίηση των χεριών. Ειδκότερα, για χώρους υγιεινής, κατάλληλο είναι το Sanitary Cleaner, για δάπεδα το Floor Cleaner, για κάθε επιφάνεια το Multi Cleaner και για τα πιάτα το Dish Wash.

Αναπνευστικά προβλήματα

Για να προφυλαχθείτε όπου και αν βρίσκεστε (τράπεζες, νοσοκομεία, κλινικές, εμπορικά κέντρα κλπ.) για αναπνευστικά προβλήματα, όπως το άσθμα, ψεκάστε γύρω σας και στο πρόσωπό σας το Easy Breath, την «ασπίδα» σας από ρύπους, μολύνσεις και παθογόνα που κυκλοφορούν στον αέρα. Μετατρέψτε τον περιβάλλοντα χώρο με ένα ψέκασμα σε φύση με καθαρό οξυγόνο. Ακούγεται σαν ψέμα; Είναι αλήθεια.

Ανοσοποιητικό σύστημα

Για άτομα με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα συνιστάται η πλήρης αντικατάσταση όλων των χημικών ανθυγιεινών προϊόντων με προβιοτικά προϊόντα, τα οποία θα ισορροπήσουν τον οργανισμό, απομακρύνοντας το βλαβερό βιοφιλμ και τα παθογόνα μικρόβια σας ώστε να δυναμώσει το αμυντικό σας σύστημα.

 

 

Αφυδατωμένη επιδερμίδα

Για επιδερμίδα φωτεινή σφριγηλή και ενυδατωμένη, προτείνουμε τηνΚρέμα Προσώπου Advanced Anti-Age Repair σε συνδυασμό με το Καθαριστικό Προσώπου Deep Face Cleanser, το Προβιοτικό Αφρόλουτρο Body Wash για συχνό ντους ή μπάνιο χωρίς να αφυδατώνετε το δέρμα, το Foot Relief για την προστασία των ποδιών σας, το Care & Spa για την περιποίηση των ποδιών και των χεριών καθώς και το Προβιοτικό Κρεμοσάπουνο Hand Wash για χέρια καθαρά και απαλά.

Βιοφίλμ, πως θα απαλλαγείτε μια για πάντα

Το βιοφίλμ βρίσκεται παντού, επομένως σας προτείνουμε την ολοκληρωμένη σειρά των προβιοτικών μας προϊόντων. Το Sanitary Cleaner για χώρους υγιεινής, το Easy Breath για τον αέρα, το Floor Cleaner για πραγματικά καθαρά δάπεδα (και αφήστε τα μωρά σας να μπουσουλήσουν άφοβα), το Multi Cleaner για κάθε είδους επιφάνειες και για τα πιάτα το Dish Cleaner.

Βρέφη και λύσεις για την προστασία τους από παθογόνα μικρόβια

Για να είστε σίγουροι για την καθαριότητά τους, πλύνετε τα μπιμπερό, τις πιπίλες, τα παιχνίδια και λοιπά είδη με Dish Cleaner. Το πρώτο εξάμηνο ζωής του βρέφους η αποστείρωση είναι απαραίτητη μετά το πλύσιμό τους (συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας). Σας προτείνουμε το Floor Cleaner για το πάτωμα ώστε να το προστατεύσετε από παθογόνα κάθε φορά που μπουσουλάει ή του πέφτει η πιπίλα και την ξαναχρησιμοποιεί. Ιδανική είναι η βρεφική σειρά που αποτελείτε από σαμπουάν, αφρόλουτρο και κρέμα σώματος, η οποία θα συμπεριληφθεί στις νέες αφίξεις μας.

Βρωμιά, χρόνων

Για καθαρισμό σε βάθος, χρησιμοποιήστε το Nzym Cleaner που έχει την ιδιότητα να εισχωρεί στους πόρους και των πιο σκληρών επιφανειών (πέτρα, κάγκελα, τοίχοι, αρμοί, μάρμαρα, γρανίτης, μηχανές κλπ.).
Για την αποτελεσματική και μακρόχρονη απομάκρυνση της βρωμιάς, των ακάρεων και της σκόνης με ασφαλή, φυσικό τρόπο σας προτείνουμε τη χρήση όλης της σειράς των προβιοτικών απορρυπαντικών μας. Έτσι προστατεύετε εσάς, τους αγαπημένους σας, αλλά και το περιβάλλον.

Δάπεδο, παλιό με ποτισμένη βρωμιά, θαμπό

Το Floor Cleaner είναι ειδικό για όλα τα είδη δαπέδων. Μπορείτε να τους δώσετε λάμψη και φωτεινότητα κάνοντάς τα σαν καινούρια, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνετε τα βλαβερά βακτήρια και άλλους παθογόνους παράγοντες με φυσικό τρόπο.

Δερματοπάθειες

Αν υποφέρετε από δερματοπάθειες, απαλλαγείτε με τη χρήση της Κρέμας Προσώπου Advanced Anti-Age Repair και του Καθαριστικού Προσώπου Deep Face Cleanser, για το σώμα σας χρησιμοποιείστε Προβιοτικό Αφρόλουτρο Body Wash,, ενώ για τα πόδια Foot Relief. Περιποιηθείτε χέρια και πόδια με το Care & Spa. Συνιστάται επίσης η χρήση (Dish Cleaner) για τα πιάτα , Προβιοτικού Κρεμοσάπουνου για τον καθαρισμό των χεριών, αλλά και η χρήση των απορρυπαντικών Probio Pro, που είναι απολύτως ασφαλή και φυσικά, κατάλληλα και για τα πιο ευπαθή άτομα.

Δυσάρεστες οσμές (καπνός, τσιγάρα, φαγητά κλπ.)

Απαλλαγείτε από δυσάρεστες οσμές,ψεκάζοντας με Easy Breath γύρω σας και στο πρόσωπό σας. Για 24ωρη φρεσκάδα χρησιμοποιήστε το Deo Men ή το Deo Women, και για τα πόδια το Foot Relief.Για χώρους υγιεινής το Sanitary Cleaner, και για τις επίμονες μυρωδιές (αβγού,ψαριού κτλ) στα πιάτα το Dish Cleaner.

Δυσχρωμίες / Κηλίδες

Τα προβιοτικά καλλυντικά της Probio Pro λευκαίνουν το δέρμα και αποτελούν μια φυσική θεραπεία για τη χρώση. Εξισορροπούν τον τόνο του δέρματος κι εξαλείφουν δυσχρωμίες, κηλίδες, φακίδες και ατέλειες της επιδερμίδας.

Έκζεμα

Το έκζεμα αντιμετωπίζεται και προλαμβάνεται με τη χρήση της Κρέμας Προσώπου Advanced Anti-Age Repair και του Καθαριστικού Προσώπου Deep Face Cleanser, για το σώμα χρησιμοποιήστε το Προβιοτικό Αφρόλουτρο Body Wash, για τα πόδια το Care & Spa και το Foot Relief, ενώ για τα χέρια το Hand Wash και το Care & Spa.

Επιδερμίδα θαμπή, ερεθισμένη, χαλαρή

Δώστε λάμψη κι ελαστικότητα στην επιδερμίδα σας με τα προβιοτικά καλλυντικά της Probio Pro τα οποία επαναφέρουν τη μικροχλωρίδα στη φυσική της κατάσταση και χαρίζουν υγεία σε όλο το σώμα. Για λείο, σφιχτό και φωτεινό πρόσωπο χρησιμοποιήστε την Κρέμα Προσώπου Advanced Anti Age Repair μαζί με το Deep Face Cleanser. Για υγιές, ελαστικό σώμα πλυθείτε με το Body Wash. Ανακουφείστε τα πόδια με το Foot Relief και το Care & Spa. Για τον καθαρισμό αλλά και την προστασία των χεριών/ποδιών/νυχιών προτείνουμε το Care & Spa και το Hand Wash. Όλα μας τα πρϊόντα είναι 100% φυσικά.

Επιφάνειες θαμπές, παλιές, με συσσωρευμένη σκόνη, βρωμιά

Ένα καθαριστικό για κάθε είδους επιφάνεια. Χρησιμοποιείστε το Multi Cleaner σε: τοίχους, πόρτες, παράθυρα, οθόνες, καθρέφτες, έπιπλα, τζάμια κλπ και δώστε λάμψη, χρώμα και πραγματική καθαριότητα σε μικροσκοπικό επίπεδο.

Εφίδρωση

Για άτομα που εργάζονται σκληρά ή σε αντίξοες συνθήκες, για αθλητές και όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα εφίδρωσης, βρέθηκε η λύση με τα Προβιοτικά Αποσμητικά Deo για άνδρες και γυναίκες και το Αφρόλουτρο Body Wash. Τα προβιοτικά συνεχίζουν να σας προστατεύουν και να ενεργούν ευεργετικά επάνω σας και μετά τη χρήση προσφέροντας 24ωρη προστασία.

Κούραση

Περιποιηθείτε, μετά από μια κουραστική ημέρα,τα χέρια και τα πόδια με το Care & Spa. Χαλαρώστε με ένα χλιαρό μπάνιο με το αφρόλουτρο Body Wash. Για ταλαιπωρημένα από μύκητες πόδια χρησιμοποιήστε το Foot Relief.

Λιπαρότητα

Η Προβιοτική Κρέμα Προσώπου Advanced Anti-Age Repair μειώνει τη λιπαρότητα, αφήνοντας το πρόσωπο λείο, απαλό και υγιές. Χρησιμοποιήστε τη μαζί με το Deep Face Cleanser, καθώς τα προβιοτικά που περιέχουν επαναφέρουν τη φυσική ισορροπία στο δέρμα. Για το σώμα το Αφρόλουτρο Body Wash και για τα μαλλιά το Σαμπουάν Hair Shampoo

Λίπη επίμονα

Έρχεται ένα νέο προβιοτικό προϊόν, ειδικά μελετημένο για να διώχνει τα επίμονα λίπη εύκολα και γρήγορα. Καθαρίζει σε βάθος απορροφητήρες, φούρνους κουζίνας, εστίες, πλακάκια, μαγειρικά σκεύη, δάπεδα κλπ. Ιδανικό για κάθε σπίτι αλλά και για επαγγελματικές κουζίνες και εστιατόρια.

Λοιμώξεις

Όλα τα προβιοτικά προϊόντα της ProbioPro σας προστατεύουν από λοιμώξεις. Δεν έχετε παρά να διαλέξετε το κατάλληλο για την χρήση που θέλετε. Για τον αέρα το Easy Breath , τους χώρους υγιεινής το Sanitary Cleaner, τις επιφάνειες του σπιτιού ή του γραφείου το Multi Cleaner,αλλά και για το πρόσωπο την κρέμα Advanced Anti-Age Repair και για το σώμα Αφρόλουτρο Body Wash.

Μαλλιά αδύναμα, ταλαιπωρημένα

Το Προβιοτικό Σαμπουάν Hair Shampoo είναι ιδανικό για να επαναφέρει την υγεία στα μαλλιά σας και να τους δώσει ζωντάνια,όγκο και λάμψη. Το Hair Shampoo ισορροπεί τη μικροχλωρίδα στο τριχωτό της κεφαλής, καταπολεμώντας κάθε πρόβλημα που προκαλείται από τις τοξίνες και τα χημικά προϊόντα που χρησιμοποιούσατε μέχρι σήμερα. Δεν θα χρειαστείτε άλλο προϊόν για τα μαλλιά σας.

Μολύνσεις / μικρόβια

Τα προβιοτικά είναι τα πλέον κατάλληλα για να νικήσουν τα παθογόνα μικρόβια γύρω σας και επάνω σας και να σας προστατεύσουν από μολύνσεις. Χρησιμοποιήστε τη σειρά των απορρυπαντικών μας: ψεκάστε τον αέρα και το πρόσωπό σας με το Easy Breath, καθαρίστε τους χώρους υγιεινής με το Sanitary Cleaner, τα δάπεδα με το Floor Cleaner και όλες τις επιφάνειες με το Multi Cleaner.
Απαλλαγείτε από μολύνσεις και μικρόβια με τα καλλυντικά μας που περιέχουν ωφέλιμα προβιοτικά: για το πρόσωπο την Advanced Anti-Age Repair και το Deep Face Cleanser, για το σώμα το Body Wash, για τα πόδια το Foot Relief, για χέρια/ πόδια και νύχια το Care & Spa και το Προβιοτικό Κρεμοσάπουνο για τον καθαρισμό των χεριών. Ιδανικά είναι επίσης τα Αποσμητικά Deo με Προβιοτικά για άνδρες και για γυναίκες.

Μούχλα

Αποφύγετε τις συνέπειες της μούχλας στους χώρους υγιεινής που έχουν συχνά πρόβλημα λόγω υγρασίας, αλλά και για μάρμαρα/ νεροχύτες/ βρύσες/ σωλήνες χρησιμοποιήστε πρώτα το Salt Remover και μετά το Sanitary Cleaner.

Μπάνιο, για 100% απολύμανση χωρίς χημικά

Μόνο το Sanitary Cleaner, λόγω των προβιοτικών που περιέχει, μπορεί να καθαρίσει το μπάνιο σας σε βάθος και να το διατηρήσει καθαρό από βρωμιά, ρύπους και παθογόνα μακροπρόθεσμα. Είναι 100% φυσικό προϊόν και ασφαλές για όλους. Είναι φιλικό για το περιβάλλον όπως όλα μας τα προϊόντα και πλήρως βιοδιασπώμενο. Δεν θα χρειαστείτε γάντια ή μάσκες, αντιθέτως σας προστατεύει από την ρύπανση εντός της οικίας. Τα συστατικά των προϊόντων μας προέρχονται από την ίδια τη φύση.

Μυκητιάσεις / Κολπίτιδες

Τα προβιοτικά προϊόντα της Probio Pro, εξαλείφουν αποτελεσματικά τα μικρόβια και τους μύκητες προστατεύοντας σας από μολύνσεις. Χρησιμοποιήστε για το σώμα και τις ευαίσθητες περιοχές το Αφρόλουτρο Body Wash, για τα πόδια το Foot Relief, για την περιποίηση χεριών/ ποδιών/ νυχιών το Care & Spa και το Προβιοτικό Κρεμοσάπουνο Hand Wash για τον καθημερινό καθαρισμό των χεριών.

Νύχια ευπαθή, αδύναμα με προβλήματα

Για νύχια που σπάνε, με προβλήματα όπως παρανυχίδες κτλ το Care & Spa βελτιώνει και επαναφέρει τη μικροχλωρίδα κάνοντάς τα υγιή και δυνατά.Δώστε τους την περιποίηση που τους αξίζει και δείτε τα αποτελέσματα άμεσα. Για μία ολοκληρωμένη εμφάνιση συνίσταται η χρήση του Κρεμοσάπουνου Hand Wash και του Dish Cleaner για το πλύσιμο των πιάτων.

Ξηροδερμία

Το Προβιοτικό Σαμπουάν Hair Shampoo επαναφέρει τη μικροχλωρίδα στο τριχωτό της κεφαλής και τη φυσική ισορροπία των μαλλιών, καταπολεμώντας την ξηροδερμία και κάθε άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα μαλλιά σας λόγω των τοξινών και των χημικών ακατάλληλων προϊόντων που χρησιμοποιούσατε μέχρι σήμερα. Δεν θα χρειαστείτε άλλο προϊόν για τα μαλλιά σας.

Ο Αέρας όπου εργάζομαι / κατοικώ είναι ανθυγιεινός

Συνιστάται η εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική χρήση του Easy Breath. Ψεκάστε γύρω σας και προστατευτείτε από παθογόνα μικρόβια, μολύνσεις, μούχλα, υγρασία και ρύπους.

Πανάδες

Για την αντιμετώπιση των πανάδων χρησιμοποιήστε την Προβιοτική Κρέμα Προσώπου Advanced Anti-Age Repair σε συνδυασμό με το Προβιοτικό καθαριστικό Προσώπου Deep Face Cleanser και Προβιοτικό Κρεμοσάπουνο Hand Wash για τον καθαρισμό των χεριών σας.

Πιτυρίδα

Το Προβιοτικό Σαμπουάν Body Wash επαναφέρει τη μικροχλωρίδα στο τριχωτό της κεφαλής και τη φυσική ισορροπία των μαλλιών, καταπολεμώντας πιτυρίδα και λιπαρότητα δίνοντας τους υγεία και λάμψη.

Πόδια ταλαιπωρημένα, με κάλους,ρωγμές στις φτέρνες, μολύνσεις, φλεγμονές κλπ.

Για πόδια υγιή και ξεκούραστα χρησιμοποιήστε το Foot Relief, περιποιηθείτε τα με το Care & Spa και αφήστε τα προβιοτικά να δράσουν ευεργετικά και να τα προστατεύσουν.

Πρόσωπο θαμπό, χωρίς ελαστικότητα

Ο συνδυασμός Κρέμας Προσώπου Advanced Anti-Age Repair και του Καθαριστικού Προσώπου Deep Face Cleanser θα σας χαρίσει τη λάμψη, το χρώμα και την ελαστικότητα ενός υγιούς δέρματος, καθώς τα προβιοτικά επαναφέρουν τη μικροχλωρίδα και απομακρύνουν ρύπους, τοξίνες και επιβλαβή στοιχεία.

Ρυτίδες

Τα προβιοτικά καλλυντικά της Probio Pro αποτελούν παγκόσμια καινοτομία στην ανάπλαση του δέρματος, του κολλαγόνου και την αναδόμηση των κυττάρων. Η Κρέμα Προσώπου Advanced Anti-Age Repair και το Deep Face Cleanser καθαρίζουν, ενυδατώνουν, λειαίνουν την επιδερμίδα και συσφίγγουν τους πόρους. Για τις ρυτίδες στα χέρια προτείνουμε τη χρήση του Προβιοτικού Κρεμοσάπουνου Hand Wash και το Care & Spa.

Σκουριά

Απαλλαγείτε από τη σκουριά με το Salt Remover.

Σωλήνες / Αποχετεύσεις

Οι σωληνώσεις και τα σιφώνια καθαρίζονται από ρύπους, παθογόνα και οσμές ενώ ρίχνετε στις αποχετεύσεις τα διαλύματα μετά τη χρήση τους.

Τριχόπτωση

Το Προβιοτικό Σαμπουάν Hair Shampoo καταπολεμά την τριχόπτωση και δυναμώνει τα μαλλιά σας, επαναφέροντας τη μικροχλωρίδα στο τριχωτό της κεφαλής και τη φυσική ισορροπία των μαλλιών.

Φακίδες

Τα προβιοτικά καλλυντικά της Probio Pro λευκαίνουν το δέρμα και αποτελούν μια φυσική θεραπεία για τη χρώση. Εξισορροπούν τον τόνο του δέρματος κι εξαλείφουν δυσχρωμίες, κηλίδες, φακίδες και ατέλειες της επιδερμίδας.

Χέρια ταλαιπωρημένα, με κάλους, αλλεργίες, εκζέματα

Για να απαλλαγείτε από τα προαναφερθέντα προβλήματα, περιποιηθείτε τα χέρια σας με το Care & Spa. Συνιστάται επίσης η χρήση του Προβιοτικού Κρεμοσάπουνου Hand Wash και το Dish Cleaner για το πλύσιμο των πιάτων τα οποία περιέχουν επίσης προβιοτικά που θα δράσουν ευεργετικά.

Ψαλίδα

Το Προβιοτικό Σαμπουάν επαναφέρει τη μικροχλωρίδα στο τριχωτό της κεφαλής και τη φυσική ισορροπία των μαλλιών, καταπολεμώντας την ψαλίδα και δυναμώνοντας τα από τη ρίζα έως την άκρη.

Ψείρες

Το Προβιοτικό Σαμπουάν δρα προληπτικά και απομακρύνει τον κίνδυνο να προσβληθείτε από ψείρες. Προσφέρει μακρόχρονη προστασία και διατηρεί την υγεία των μαλλιών

Ψυγείο με οσμές και υπολείμματα υγρών, βρωμιάς, φαγητών, λαδιών κλπ.

Ο πιο αποτελεσματικός και φυσικός τρόπος καθαρίσματος και απολύμανσης του ψυγείου σας γίνεται με τη χρήση του προβιοτικού Multi Cleaner και πανί μικροϊνών. Για να απαλλαγείτε από δυσάρεστες μυρωδιές, βρωμιά και παθογόνα μικρόβια.

© 2017. ProbioPro. All Rights Reserved. 3Lamda S.M.P.C.